Kessel-Lo

Motors

Officiële Hyundai garage

Hyundai dealer en garage

Als Hyundai dealer biedt Kessel-Lo Motors u wagens die er niet alleen goed uitzien, met oog voor detail gebouwd en uitgerust met hoogtechnologische motoren en een zeer uitgebreide standaard uitrusting. Dit uit zich in de 5 jaar fabrieksgarantie (onbeperkt aantal kilometers), de ideale financiering en de betaalbare verzekering. Overtuig u zelf met een testrit in één van onze modellen. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding bij de aankoop van uw wagen zullen u zeker aangenaam verrassen.

Kessel-Lo Motors sterk in service!

Kessel-Lo Motors staat al meer dan 25 jaar ten dienste van zijn klanten en in die tijd hebben we een stevige reputatie opgebouwd. U kunt dus rekenen op een top product en op een organisatie die u perfect ondersteunt tijdens de ganse levensduur van uw wagen. We houden het onderhoud van uw wagen graag betaalbaar, zodat u langer kan genieten van uw voertuig.

Bij Kessel-Lo Motors kan u terecht voor een onderhoud op afspraak of terwijl u wacht. Indien nodig staat een vervangwagen ter uwe beschikking. We herstellen en onderhouden alle merken.

Contacteer ons

Uw garage voor occasiewagens in Kessel-lo, Leuven

Uw autogarage voor onderhoud en herstelling van uw wagen in Kessel-Lo (Leuven)

Verkoop van Hyundai, Dodge en Jeep auto's